در این مطلب یک لیست از نشانههایی را بررسی میکنیم که به شما میگویند زمان طراحی مجدد وبسایت شما رسیده است.
تمام کسب و کارها احتیاج دارند تا وبسایت جذاب و تاثیرگذاری داشته باشند و تمامی فعالیتهای آنلاین و بازاریابی دیجیتال ( دیجیتال مارکتینگ ) شما به داشتن وب سایت بستگی دارد. بدون داشتن یک وبسایت حرفهای و قوی شما هیچ وقت متوجه نتایج بدست آمده از فرصتهای آنلاین نمیشوید.
اجازه دهید تا با این مطلب چشمان شما را برای اهمیت طراحی وبسایت باز کند.
شما بدون داشتن وبسایت با طراحی خوب، روزانه پول بسیار زیادی را از دست میدهید.
استودیو طراحی وب سایت نئوتیس
اجازه دهید دلایلش را شرح بدم :
۱- وبسایت شما درآمد ایجاد نمیکند یا منجر به فروش بیشتر نمیشود
وبسایت شما هیچ تعاملی را با مخاطبان ایجاد نمیکند. اگر وبسایت شما ترافیک دریافت می کند، اما تبادلی در آن شکل نمیگیرد این یکی از مشکلات است. وبسایت شما دارای کمبودیست که باعث شده تا وبسایت برای کاربران قابل مشاهده نباشد.
۲- وبسایت شما قیف تبدیل ندارد
شما هیچ سر نخی از قیف تبدیل وبسایت ندارید و یا نمیدانید قیف تبدیل سایت چیست.
قیف تبدیل در وبسایت شما باعث می شود که کاربر وبسایت شما را پیدا کند و وارد آن شود. یک سایت با طراحی کاربردی قیف تبدیل دارد. با شروع از صفحه اصلی سایت شما باید بدانید که کاربران چگونه در صفحات وبسایت شما میگردند و چگونه به چیزی که دنبال آن میگردند میرسند.
۳- طراحی وبسایت شما قدیمی شده است
شما وبسایت خود را زمانی که فقط با اینترنت دایل آپ آنلاین میشدیم طراحی کردید و یا اینکه به تازگی سایتی جدید طراحی کردهاید که مشابه سایتهای آن زمان است.
با پیشرفت زمان سلیقه و تمایلات مشتریها تغییر میکند. اگر وبسایت شما از رده خارج باشد و حس خوبی در مخاطبانتون ایجاد نکند ترجیح میدهند که دکمه خروج را بزنند و از سایتتون خارج بشوند.وب سایت شما قرار دیست مهلتش تموم بشه و از بین بره . شما همیشه فرصت دارین که اون رو به روز رسانی کنید و هر سال طرح های جدیدی براش داشته باشین.
نکتهای مهم که در زمان به روز رسانی سایت باید به آن توجه داشته اینه که در طراحی سایت جذاب الان استفاده از فضاهای سفید و صفحه بندی های سادست که به اصطلاح در طراحی وب به اون مینیمال هم میگن.
از این قسمتهای سفید در طراحی کمک بگیرید تا مطالب سایت خواندنیتر باشند و به کاربران کمک کنید تا اطلاعاتی را که میخواهند بدون سختی در سایت پیدا کنند.
۴- طراحی وبسایت شما در نگاه اول حس خوبی ایجاد نمیکند
برخورد اول کاربران با وب سایت شما نقطه بسیار مهمی هستش. وب سایت شما تنها 3 ثانیه فرصت دارد تا اعتماد کاربرانی که وبسایت شما را میبینند, جلب کند، اگر وبسایت شما حس خوبی را در این زمان محدود ایجاد نکند،شما فرصت های بسیار زیادی رو از دست میدید.
۵- وبسایت شما قابل اعتماد و معتبر نیست
وبسایت شما قابل اعتماد نیست! به نظر درهم و بی نظم میرسد و کاربران از اینکه در این سایت خرید کنند میترسند. برای اینکه آنها شما را نمیشناسند زیرا وبسایتهای ضعیف بیشتر این حس را در کاربر ایجاد میکنند.
۴۸٪ مردم بر این باورند طراحی وبسایت اولین عامل موثر در تصمیم گیری آنها برای اعتماد و معتبر بودن یک سایت برای تجارت است.
این آمار ساختگی نیست و اگر توجه کنید طراحی وبسایت شما دلیل اصلی برقراری ارتباط کاربران است.
۶- نرخ پرش در وبسایت شما زیاد است
اگر نرخ پرش در وبسایت شما زیاد است، این عامل باعث میشود تا بازدیدکنندگان بعد از دیدن یک صفحه از پیج شما از آن خارج شوند. به عبارت دیگر کاربران بلافاصله بعد از ورود از سایت شما خارج میشوند. تنها راه شما برای سنجش اینکه در وبسایت خود چقدر پرش دارید این است که از یک تحلیلگر وبسایت مثل تحلیلگر گوگل استفاده کنید.
میانگین پرش در بیشتر سایتها بین ۴۰ تا ۵۰ ٪ است. که این آمار در صنفهای مختلف تجاری متفاوت است. هدف شما باید داشتن کمترین درصد این پرشها باشد تا کاربران زمانی که به سایت شما میرسند آن را به عنوان یک سایت معتبر بشناسند. در نهایت درصد کم پرش باعث افزایش فروش سایت خواهد شد. یک طراحی متناسب سایت آمار پرش را نیز پایین میآورد و میزان قیف دیتا را نیز بالا میبرد.
۷- وبسات شما زمان کمی دیده میشود
مخاطبان سایت شما مدت زمان طولانی در سایت شما صرف نمیکنند. یا اینکه وبسایت برای کابران قابل مشاهده نیست. کاربران نمیتوانند در وبسایت شما چیزی را که میخواهند پیدا کنند. این موارد به این معنی است که وبسایت شما برای کاربران گیج کننده است یا اینکه برایشان کارایی ندارد.
یک طراحی موثر باعث میشود تا کاربر تمایل داشته باشد تا زمان بیشتری را در سایت شما بگذراند. ماندگاری بیشتر کاربران در سایت به ارزش و اعتبار سایت شما اضافه میکند و سایت شما به کاربران بیشتری پیشنهاد داده میشود و مخاطبان در وبسایت شما بین صفحات آن بیشتر میچرخند.
۸- وبسایت شما با موبایل سازگاری ندارد
وبسایت شما با موبایل سازگاری ندارد و شما هیچ وقت متوجه این مطلب نشدید چون با موبایلتان وارد سایت خودتان نشدهاید. کاربران وبسایت شما به سختی با سایت شما کار میکنند و این خودش میتونه باعث افزایش نرخ پرش تو سایتتون هم بشه. بنابراین شما از طریق آنالیزگرسایت متوجه میشوید که هیچ کاربری از طریق موبایل وارد سایت شما نشده است.
۵۰٪ از کاربران و فعالان در اینترنت از موبایل استفاده میکنند و ۴۶٪ از آنها گزارشهایی مبنی بر اینکه نمی توانند با موبایل وارد سایت شوند را ارسال کردهاند. یک وبسایت با طراحی متناسب برای کار با موبایل و دسکتاپ طراحی شده است.
۹- وبسایت شما واکنشگرا نیست
وبسایت شما واکنشگرا یا ریسپانسیو نیست. طراحی سایت ریسپانسیو باعث میشه در تمامی دستگاههایی که شما استفاده می کنید به صورت کامل و صحیح با طراحی مناسب نمایش داده میشود. دستگاههای معمول و مورد استفاده بیشتر کامپیوترهای رومیزی، تبلتها و موبایلها هستند. وب سایت هایی که طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو نداشته باشند باعث افزایش نرخ پرش, کم کردن مقدار زمانی که کاربرها تو وب سایت شما صرف میکنند و نکات منفی دیگری هم میشود.
به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که بهترین تجربه رو برای کاربرانتون وقتی توی وبسایت شما هستند ایجاد کنید، وب سایت شما باید ریسپانسیو یا واکنشگرا باشد. این بخش جداناپذیر هر وب سایت میباشد. مخاطبان شما برای اینکه به وبسایتتان دسترسی داشته باشند از دستگاه های مختلف و متنوعی استفاده میکنند و اگر میخواین نرخ تبدیل این مخاطب ها به کاربر و در نهایت مشتری برای شما بشود حتما باید سایت ریسپانسیو باشد.
۱۰- وبسایت شما کند است
وبسایت شما کند است یا اینکه در دستگاههای مختلف یا مرورگرها با سرعت کم بالا بیاید. به عنوان مثال وبسایت شما به کندی در اینترنت اکسپلور بالا میآید اما در گوگل کروم به راحتی کار میکند، شما باید این مساله را عیب یابی کنید و اگر مشکل سرعت پایین آن است را برطرف کنید.
به خاطر داشته باشید شما برای ایجاد حس مثبت در کاربران فقط ۳ ثانیه زمان دارید. اگر این ۳ ثانیه بگذرد و سایت بالا نیاید به دردسر افتادهاید و کاربران شما قبل از بالا آمدن سایت شما از آن خارج شدهاند. فرصتها را با وبسایتی بی تاثیر از دست ندهید.
۱۱- منو سایت شما تاثیر گذار نیست
منو سایت شما بی مفهوم است و به کاربران کمک نمی کند تا چیزی که دنبالش هستند را پیدا کنند. کاربران نمیتوانند گزینههایی مانند (محصولات) یا ( ارتباط با ما) را پیدا کنند. شما با یک منوی بی تاثیر فرصتهای زیادی را از دست میدهید.
یک وبسایت با طراحی خوب و تاثیر گذار نقشهای کامل از سایت را نشان می دهد؛ چگونگی طراحی منو سایت و ساختار آن می تواند کاربران را به صفحههای مورد نظرشان برساند.
۱۲- وبسایت شما دکمه CTA ندارد
وبسایت شما دکمه CTA ندارد و قسمت ناراحت کننده این است که شما نمیدانید باید چگونه باشد. دکمه call-to-action در صفحات وبسایت وجود دارد به عنوان مثال به صورت “همین الان خرید کن” یا “همین امروز شروع کن” است.
شما به یک طراحی دیزاین نیاز دارید که به صورت خلاقانه از دکمه call-to-actions استفاده کرده باشد. که لازم است تا کاربران سایت را از یک نقطهی A به نقطهی B برساند. مثلا کاربر از صفحه اصلی به صفحه مربوط به محصولات برود. بدون داشتن دکمه call-to-actions شما نمیتوانید کابران را در سایت خود هدایت کنید.
۱۳- طراحی وبسایت شما بر پایه Wix, Weebly, or GoDaddy است
وبسایت شما بر پایهی Wix, Weebly, or GoDaddy طراحی شده یا با این سبک قابل مقایسه و مشابه است. این وبسایتها محدودیت دارند. در نگاه اول طراحی سایت محدود است و سئو نیز در این سایتها محدودیت دارد و به نظر بسیار ارزان و کم ارزش میآید.
ما می توانیم در یک نگاه به شما بگوییم یک وبسایت Wix است. این سایت ساز ها برای کسب و کارهای بسیار کوچک و سایتهای ساده است و نمی تواند اعتماد و اعتبار کسب کند. صادقانه بگوییم بیشتر مدیران تجاری طراح وبسایت نیستند و ممکن است توجه شما به سمت رنگهای شاد جلب شود و طرحهای رنگی را بپسندید اما یک طراح وبسایت نه.
۱۴- دختر خاله، خواهرزاده یا دوست صمیمیتان برای شما سایت طراحی کرده است
شما از طراحی سایت خود راضی نیستید اما چون دوست صمیمیتان آن را طراحی کرده است آن را نگه داشتهاید.
یا نمیخواهید برای داشتن یک سایت با طراحی خوب و تاثیر گذار و استفاده از خدمات آنها هزینه کنید، بنابراین اجازه میدهید تا برادرزادهتان سایت شما را طراحی کند.
شما بخشی از پولتان را پس انداز کردهاید اما در نهایت پول زیادی را از دست خواهید داد. در نهایت اگر در تجارت آنلاین بمانید فرصتهای بسیار زیادی را برای بالا بردن نرخ تبدیل سایتتان را از دست میدهید. اگر شما ۱۰۰٪ سایت خود را دوست ندارید مطمئن باشید که کاربران شما نیز علاقهای به آن ندارند و این در نهایت شما را وادار خواهد کرد تا فکری به حال طراحی سایتتان کنید.
۱۵- وب سایت شما سخت فهمیده میشود
وبسایت شما برای فهمیدن سخت است یا برای شما قابل درک و برای دیگران مبهم است. شما از لغتهای تخصصی استفاده کردهاید که اکثریت مخاطبان شما آن را متوجه نمیشوند. تصاویر سایت شما با مطلب و پیام شما همخوانی ندارد.
فونتها ناهماهنگ هستند و سایز انها از قاعدهای درست پیروی نمی کند. چه نمرهای میدهید؟
یک وبسایت با طراحی حرفهای تمام این قوانین را رعایت میکند. وقت و انرژی خود را در وبسایتی که باید در آینده کاملا تغییر کند هدر ندهید.
۱۶- همیشه به اینکه وبسایت خود را تغییر دهید فکر میکنید
همیشه دربارهی وبسایت خود نگران هستید و به زودی به کسی خواهید گفت: « زود قضاوت نکنید، ما هنوز روی طراحی سایت در حال کار هستیم.» اما درحقیقت روی سایتتان هنوز کاری انجام ندادید.
با یک طراحی خوب وبسایت شما احساس نگرانی نخواهید کرد و با اعتماد به نفس دربارهی قابلیت های سایت و کسب و کارتون رو توضیح میدید و پیامهای خود را به راحتی یه مخاطبانتون انتقال میدید. شما به قیف تبدیل سایت خود اعتماد کرده و به راحتی در در سایتهای تبلیغاتی سرمایهگذاری میکنید.
۱۷- وبسایت شما در موتورهای جستجو هیچ رتبهای ندارد
وبسایت شما برای موتورهای جستجو بهینه سازی نشده است. شامل برچسبهای مناسب، کدها یا توضیحاتی برای سئو نیست. در نتیجه شما هزاران کاربر و بازدید کننده سایت را از دست میدهید.
طراحی تاثیر گذار وبسایت که با سئو نیز بهینه سازی شده است بسیار به نفع کسب و کارتان است. در حالی که شما برای یادگیری کار با سئو نیازی به صرف چندین ماه زمان ندارید و شرکت های طراحی سایت و سئو می توانند بهینه سازی سایت شما را نیز پشتیبانی کنند.
۱۸- وبسایت شما بازخوردی دریافت نمیکند
وبسایت شما هیچ گونه ارجاعی ندارد , در شبکه های اجتماعی اشتراک گذاری نمیشود و در وبلاگهای مرتبط با حرفهی شما نمایش داده نمیشود. مخاطبان شما مطلبی را اشتراک گذاری یا برای دوستان خود ارسال نمیکنند.
یک طراحی تاثیر گذار سایت می تواند این وضعیت را تغییر دهد.اگر شما تلاش کنید یک تجربه عالی از سایتتون به بازدید کنندگانتون بدید، آنها به بهترین پشتیبان شما تبدیل خواهند شد و مطالب شما را در شبکه های اجتماعی خودشون به اشتراک میزارن که شما شاهد افزایش ترافیک ورودی به وبسایت خودتون میشید.
۱۹- وبسایت شما وبلاگ ندارد
مسلما محتوا پادشاه یک وبسایت است و نداشتن بلاگ مشخص میکنه چه اتفاقی برای اون سایت میوفته. شاید ساختاری که شما در آن سایت خود را طراحی کردهاید شامل بلاگ نیست و یا شما نمیدانید که چگونه از وبلاگ استفاده کنید، اما در نهایت باید در سایت خود یک وبلاگ داشته باشید.
۲۰- سایت هایی برای فروش محصولات شما وجود دارد مثل دیجیکالا
دیجیکالا و سایت های مشابه جایی هستند که در آن فروش شما هم میتواند اتفاق بیوفتد و مشتریهای شما خبر ندارند که شما سایتی هم دارید. علت این است که این مساله بی اهمیت و غیر ضروری است.
اشتباه میکنید! همچنان داشتن یک وبسایت اهمیت دارد. همهی برندها در بازار یابی خود باید یک مرکزیت اصلی داشته باشند. شاید تبادلات در وبسایت شما اتفاق نیافتد اما همچنان داشتن وبسایت ارزشمند است. بیشتر مخاطبان تحقیقات خود را به صورت آنلاین انجام میدهند و وبسایت شما میتواند به تحقیقات و جلب اعتماد آنها کمک کند. مشتری آگاه مشتری بسیار خوبی است. با استفاده از وبسایت خوب مخاطبان خود را نیز گلچین کنید.
۲۱- وبسایت ندارید
شما هنوز وبسایت ندارید و یا کلن هیچ حضوری در فضای اینترنت نداشتید. شاید یک فروشگاه دارید و مشتریها شما را به صورت حضوری پیدا میکنند یا اینکه سالهای زیادی است که به کارتان اشتغال دارید و نیازی به داشتن سایت نمیبینید.
غلط است. دیر یا زود اگر شما حضور در فضای آنلاین نداشته باشید شغلی هم نخواهید داشت. تغییر کسب و کار به روش آنلاین دیگر یک روش نیست بلکه یک واقعیت است. برای گسترش تجارت آنلاین خود در بر روی یک وبسایت مؤثر سرمایه گذاری کنید.
۲۲- شما به ندرت بازخوردهای مثبت از وبسایت خود دریافت میکنید
شما به ندرت بازخوردهای مثبت از وبسایت خود دریافت میکنید. شاید شما فروش هم داشته باشید، اما هیچ وقت مشتری های خود را دربارهی تجربیاتشان از کار با وبسایت بررسی نکردهاید.
ممکن است شما فرصتی را برای افزایش درصد نرخ تبدیل از دست بدهید. یک تغییر در وبسایت میتواند فروش شما را افزایش دهد. اگر باز هم بازخورد مثبتی دریافت نکردید در این باره سوال بپرسید. از کاربران نظرسنجی کنید، از یک دوست کمک بخواهید تا نظرش را دربارهی وبسایت شما بگوید. ممکن است تغییراتی اساسی در طراحی بتواند فروش شما را متحول کند.
۲۳- طراحی وبسایت تان ویژگی خاصی ندارد
کاربران وبسایت شما نمی توانند به شما بگویند که چه چیزی در وبسایت شما بی نظیر و خوب است. وبسایت شما تفاوتی با وبسایتهای رقیب ندارد، در این وبسایت همان حرفها و روشها، مشابه با صدها وبسایت دیگر است.
یک وبسایت با طراحی مؤثر میتواند کسب و کار شما را از حالت عادی و خسته کننده در بیاورد. شما مجبور نیستید تا روشهای بازار را دنبال کنید. شما میتوانید کاری کاملا متفاوت در وبسایت خود انجام دهید و کسب و کار خود را در نظر کاربران عالی نشان دهید.
۲۴- وبسایت شما فقط یک مسئولیت است نه یک دارایی
وبسایت شما فقط یک مسئولیت است نه یک دارایی، این مساله بیشتر شما را اذیت می کند تا اینکه کمک کننده باشد. وبسایت برای شما هزینه بر است تا اینکه پولساز باشد.
وبسایت برای شما باید یک دارایی محسوب شود، نه این که مسئولیتی اضافه برای شما. وبسایت باید ترافیک تولید کند و فروش را بالا ببرد. اگر اینگونه نیست شما باید به فکر تغییر در طراحی وبسایت خود باشید.
۲۵- طراحی مجدد سایت می تواند تجارت شما را به مراحل بالاتری برساند
زمانی که تصمیم به طراحی مجدد وبسایت میگیرید، وبسایت را به صورت یک فروشگاه در نظر بگیرید. این ساختار باعث می شود تا کاربر ترغیب به خریدن کردن شود. اگر مشتری شما در یک فروشگاه به هم ریخته قدم بزند یک تجربه خیلی ضعیف خواهد داشت و اگر نتواند محصولات یا خدمات شما را پیدا کند، خرید نخواهد کرد.